Check medical sport

Wat houdt een check medical sport in?

Met de Wegamed check medical sport, wordt in 8 minuten een totale lichamelijke controle uitgevoerd, zonder het lichaam te belasten.

Er wordt dan een additionele diagnostische overweging over gezondheidsproblemen gegeven die niet altijd door de traditionele onderzoeken kan worden achterhaald.

Er wordt informatie gegeven over mogelijke ontstekingshaarden, chronische of verborgen oorzaken van klachten en ook over mogelijke achtergronden van allergieklachten.

Bio-impedantie metingen controleren individuele lichaamsdelen om te achterhalen waar het lichaam overdreven reageert of waar het een zwakke reactie laat zien en daar kunnen conclusies uit getrokken worden.

Samenvattend kan de check medical sport:

  • informatie geven over allergieën, belastbaarheid vanuit de omgeving op het lichaam.
  • een beeld geven van het algemene regulerend vermogen van het lichaam.
  • traceren van verstoringsgebieden.
  • geven van conditieanalyse  en spieranalyse.

In mijn praktijk is de check medical sport een mooie aanvulling op  de Traditionele Chinese Geneeswijze en de Orthomoleculaire PNI Therapie, waardoor er op een brede wijze naar uw klachten gekeken kan worden.

Ook kan er na een check medical sport gekozen worden voor  aanvullend onderzoek, met de test expert plus, waardoor er nog specifieker gezocht kan worden naar oorzaken van uw klachten.